10 Mayıs 2009 Pazar

Yerel İllüstratörler 01


Mtaär sergi alanı, Yerel İllüstratörler sergi serisinin ilk ayağıyla açılıyor!

9 Mayıs - 9 Haziran

Sanatçılar:
Bora Akıncıtürk, Mert Akbal, Saydan Akşit, Gaye Su Akyol, Okan Arabacıoğlu, Dünya Atay, Bora Başkan, Didem Çabukel, Burcu Dayanıklı, Esen Demirci, Ayça Elkap, Erkin Gören, Ece Kalabak, Yiğit Karagöz, Emre Özbay, Gamze Özer, Hayal Pozantı, Kaan Sezyum.

"Yerel İllüstratörler 01", Türkiye’den genç sanatçıların illüstrasyonlarından oluşuyor. Sergi illüstrasyonun, grafik ve tasarımın profesyonel kullanım ortamlarıyla dirsek temasının ötesinde, çağdaş/güncel sanat üretiminin içerisinde konumlanışının yanı sıra, kendine açtığı özgün alanı da gündeme getiriyor. Özellikle genç kuşak illüstrasyon sanatçılarının ürünlerini bir araya getirerek, güncel yönelimlere toplu bir bakış sunuyor.

İstanbul'un sanat üretiminin ve etkinliklerinin merkezi konumundaki Beyoğlu/Karaköy eksenine alternatif olarak Kadıköy/Moda'da konumlanan Mtaär sergi alanı hakkında daha ayrıntılı bilgiye, www.mtaar.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Mtaär
Şair Latifi Sok. 27/A Moda-Kadıköy İSTANBUL
http://www.mtaar.org

İletişim:
Erkin Gören
erkin@mtaar.org
http://www.erkingoren.com
Sevil Tunaboylu
sevil@mtaar.org
http://seviltunaboylu.blogspot.com


0 yorum:

Yorum Gönder

İzleyiciler

Arşiv

 

SanArt. Copyright 2008 All Rights Reserved Revolution Two Church theme by Brian Gardner Converted into Blogger Template by Bloganol dot com